GJENERATË E ARTË

GJENERATË E ARTË

 Kohë e kristaltë

Tokë e artë

Njerëz me ngjyra

Sjellje të mira...

 

I bashkon një ide

Islami paqe, fe

Sjellje, model

Dituri me themel...

 

Dijetar i mbarë

Oratori si margaritarë

Kopsht me lule

Gjeneratë e shtrenjtë nuk u përkule...

 

Mision për mirësi

Lindje për dashuri

Kultivim për bamirësi

Jetë në paqe, qetësi...

 

Ju ndërtuat epokën

Me rregull e rrethuat botën

Ishit dhe do të jeni shpëtim

Gjeneratë Islame e pastërt në adhurim...

..........

 Imam.H.Arber Berisha

www.arber-berisha.it.gg

www.arber-berisha.tk
 
Button "Mi piace" Facebook
 
Pubblicitá
 
 
Oggi ci sono stati già 69541 visitatoriqui!
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=