Ndihmo dhe kontribuo me aq sa keni mundesi qe Xhamia e Bujanit të ndërtohet.....!
Ndihmo dhe kontribuo me aq sa keni mundesi qe Xhamia e Bujanit të ndërtohet.....! Për donacione në Kosovë në Raifeisen Bank Kosovë Konto xhirollogari: 1501150000836016 donatoni me mundësit e juaj vllezër e motra për Xhamin Bujan vllezer e motra musliman Xhirollogari për Shqipëri për Xhamin e Bujanit është Raifeizen bank 0001878837 <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/DiNmtpshJBk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
www.arber-berisha.tk
 
Button "Mi piace" Facebook
 
Pubblicitá
 
 
Oggi ci sono stati già 68822 visitatoriqui!
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=