Taborret Masone

Taborret Masone

Stuhitë e kohës na dokumentojnë popuj me ngjyra dhe ide të ndryshme,ky impakt i shtruar në rangun filozofik do na shpie tek ideja nga erdhi masonizmi?

Çka është ideja e tij po hebrejtë çka synojnë?

Talmudi libri i i tyre citon qartë dogmën e tij : Gjith popujt që nuk janë hebrej duhet të diskriminohen e malltretohen të vriten si derra.

Lidhja jonë krijohet me tjerët vetëm përmes gjakut por nga ana meshkuj hebrej e femra jo hebreje.Ne do udhëheqim botën si populli zgjedhur nga Zoti.

Civilizimet më të hershme na e kan treguar rangun e këtyre njerzve të judes si batakçinjë të rradhës,ideja e tyre përmes përfitimeve materiale ekonomike të fusin përçarje në rradhët e popujve jo hebre.

Që nga judea e mesopotamia që nga forca e dhuna e faraonëve duke ushtruar terror mbi popullatën civile duke i nënshtruar si rob e skllevër shumicën dërmuese të cilat i vërejm edhe në vizatimet murale.

Tirania, terrori i ushtruar ndaj pejgamberëve njerzve të mirqënjes, vrasja e tyre goditja ushtrimi i terrorit ndaj masës duke futur frikën dhe duke krijuar Panteon vet njeriun duke e ngritur si perandor e Zot që i udhëheq nocion ky tërsisht i gabuar.

Idetë ripërtërihen në Greqin antike e Romën antike duke u tërhequr nga lindja e lashtë,dhuna e qytetrimeve në emër të zotave duke e parë luftën si mjet absolut për të arritur qëllimin ,mundi çdo sfid globale dhe shfaqi aparencën e lartë destruktive të mitit duke thyer idenë e proklamuar nga njeriu që ndërton zota.

Beni israelitët populli i Izraelit kryeneç në bindje anti-jezuite anti-muhamedane fortunë ekstremiste duke sjell afeksion dhe çrregullim kolapsues për kohrat në linjë llogaritëse jetsore.
Ngatërrimi mes shenjtërisë dhe monetës materiale duke humbur toruan për kapital si Rabini Marksi ose njerëzit kult Lenini e Stalini duke dënuar pronën private dhe duke vendosur ideologjit gjithpërfshirëse ne udhëheqim botën term i Anshlusëve aneksues imperialë.
Iluminizmi se ne jemi koka të përndritura si Da vinçi apo Mikelanxheloja, duke shkuar tek politika e Bizmarkut apo Garibaldit italian masonik,bashkimi bën fuqinë imperatorinë.

Këndojn pranë murit të lotëve Kudsin ose Aksanë kërkojnë por smunden ta marrin se ka pengesa arsyeja se vendi është i mbrojtur e shenjtëruar.

Bankierët Rothshildë e Rokfelerë krijojnë boshtin e bankierëve përfitues në kohra të mëhershme duke ndjekur rrugën e karavaneve përfitues të stolive dhe gjërave me vlerë.

Por edhe pse me shum aftësi, shteti u bë me vonesa nga David Ben-Gurion më 1948 pas shum përpjekjesh e manovrash duke perfituar nga masakra hithleriane në luftën e dytë botërore duke mar pretekst gjenocidin e ushtruar ndaj tyre.

Amerika,Izraeli dhe Palestina konflikti vazhdon mes dyve të fundit sepse duhet vendosur drejtsia në rregullat e pronave dhe të drejtave të etnive përkatëse këtë e tregon mir shprehja Israelit dhe Filistenj dy fise dy popuj dy ngjyra dy kultura dy gjuh dy mendime dhe ide tërsisht të ndryshme,ta quaj ashtu kur edhe besimi ka dallim madhor mes këtyre dyve dhe detyrimisht konflikti vazhdon po nuk pat një ndërhyrje madhore të shuaj këtë luftë të pandalshme masone dhe atë mund ta bëjë vetëm imam mehdiu Allahu e mëshiroftë.Përgatiti : Imam.H. Arbër Berisha

www.arber-berisha.it.gg

Mars 2010

www.arber-berisha.tk
 
Button "Mi piace" Facebook
 
Pubblicitá
 
 
Oggi ci sono stati già 68822 visitatoriqui!
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=