Libra : Njoftim Doli në shitje libri "Toleranca Osmane dhe Shqiptarët"

Doli në shitje libri "Toleranca Osmane dhe Shqiptarët" libri që do zgjoj historinë e fshehur në shekuj...të muslimanëve Shqiptarë-Osman që ndërtuan Shqipërin moderne dhe me tolerancë thyen mitet pansllaviste ruso-greko-serbe.

 

Libri ka tre recenzionistë Profesor Doktor Muhamet Tërnaven, Profesor Doktor Bujar Dugollin dhe Profesor Magjistër Samir Ahmetin.

Libri ka një permledhje në 4 gjuhë të botës Anglisht, Serbisht, Turqisht, Gjermanisht.

Po ashtu ka Kronologji, Harta, fjalor, indeks, fotografi, dhe shumë literaturë të pasur në të gjitha gjuhët botrore.

Autori i librit është historiani dhe teologu imami Arbër Bajram Berisha.

Për më shumë info se ku mund ta gjeni librin na kontaktoni në email : arber64@hotmail.com apo Tel: 0037745242733..

Çmimi 3 euro për Kosovë për Shqipri 500 lek.

Një liber i lirë i mirë dhe shumë domethënës për vetëm 3 euro do ta kesh në Librarin tuaj personale.

Librin: ''TOLERANCA OSMANE DHE SHQIPTARËT'' që nga e Hëna do ta gjeni në të gjitha Librarit Islame në Prishtinë si dhe perball bustit zahir pajaziti tek librashitësit në tezga dhe tek kioska pran radio Rtk Prishtinë.

www.arber-berisha.tk
 
Button "Mi piace" Facebook
 
Pubblicitá
 
 
Oggi ci sono stati già 68332 visitatoriqui!
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=