TRIBUN-Ligjërat 17.03.2012 Imam.H.Arber Berisha
Tribun Me 17.03.2012 Ora 19:45 Xhamia Pavarsis Kodra Trimave Prishtinë. Tema : Muhamedi a.s në notat e historisë evropiane. ligjërues: Mr.Imam.H.Arbër Berisha..
Ditë e shtune pas namazit të jacisë ora 19:45 17.03.2012..
Pjesmarrja juaj na nderon inqizimi i juaj me mejte elektronike telefona qa keni ipoda lejohet dhe eshte e preferuar....per me shum kontakto tel-0037745242733. 
www.arber-berisha.tk
 
Button "Mi piace" Facebook
 
Pubblicitá
 
 
Oggi ci sono stati già 68822 visitatoriqui!
=> Vuoi anche tu una pagina web gratis? Clicca qui! <=